Zonder uitzondering hebben al mijn klantrelaties, welke inhuurverantwoordelijk zijn, de taak om hun organisatie of project succesvol te leiden. Ik ken er daarbij niet eentje welke er het grootste plezier in heeft om CV’s door te spitten en vele interviews te doen. Als die er toch is vraag ik deze vriendelijk even contact op te nemen want die wil ik graag leren kennen.

Die vele gesprekken, die voeren wij doorlopend en dat stelt ons in staat een goed advies uit te brengen. Het continu selecteren en beoordelen van talenten ontzorgt de klant enorm. Wel selecteren we niet altijd de professionals welke het meest voor de hand liggen op basis van het CV. Het gebeurt bij ons regelmatig dat we een professional voorstellen welke op basis van het CV geen kans zou maken. Een CV schrijven is een ander talent dat informatie beveiligen.

Om dat te kunnen doen heb je 100% vertrouwen nodig van je klant. Bij vele prachtige klanten hebben wij deze relatie reeds bereikt. Ze weten dat wij verstand hebben van informatiebeveiliging en dat wij een goede inschatting kunnen maken van de talenten en kundigheid van de professionals. De specialisten welke wij voorstellen, worden het in 95% van de gevallen. Trots als een pauw ben ik natuurlijk met dat gegeven.

We zijn opgeschakeld van leverancier naar vertrouwensrelatie. Een geweldige constatering!

post author image

Over admin

Matthijs is director bij PwC’s Forensic Technology Solutions. Zijn specialismen zijn threat intelligence en incident response. Daarnaast creëert hij cybersecurity awareness bij bedrijven door het inzetten van de Game of Threats die door PwC is...

Meer over admin

    Leave A Comment